VAD KOMMER DET ATT KOSTA?

En sak är säker, datorer är oberäkneliga ; )

Det är oftast omöjligt att sätta ett fast pris, tyvärr.

Kan jag inte ge ett fast pris brukar jag jobba en timme med datorn för att sedan stanna upp och säga till kunden hur lång tid det kan ta för att lösa problemet helt (om jag inte redan löst det vill säga). Då kan kunden ta ställning till om de vill att jag ska fortsätta eller inte. De flesta av mina kunder brukar tycka att detta är mycket bra.

Priser/tider gäller om inget oförutsätt händer. Jag kan ge dig en uppskattning på tid som bygger på erfarenhet men något kan tyvärr alltid gå fel, speciellt med gamla datorer och ju mer program man har och om man inte har skött sina uppdateringar/program ordentligt.

Du kan påverka priset genom att du kommer till mig med datorn.

Du kan också påverka genom att bestämma vilka moment du vill att jag genomför. Ska vi bygga en ny dator finns t.ex. många moment – undersöka, ge råd, beställa, ta hem, betala, bygga, installera, uppdatera, kontrollera,leverera, koppla in, uppdatera eller installera program från gamla datorn. Vad kan du göra själv?

Priser på komponenter är helt enligt vad mina leverantörer tar, och inom IT kan dessa ändras från en timme till en annan –de har s.k. dagspriser. Du får information av mig om ett pris jag angett har hunnit ändrats innan du bestämt dig för att beställa. När det gäller privatpersoner tar jag inte mer betalt för inköpen än vad de kostar mig, men måste så klart ta betalt för frakt, fakturaavgift och hämtning av varorna på utlämningsstället.

BETALNINGSSÄTT

Jag erbjuder delbetalning via Swedbank och re:member vid större inköp (t.ex. en ny dator) Du kan dela upp betalningen på 6, 12 eller 24 månader

De flesta kan betala med kort snabbt och enkelt

Jag kan också skicka fakturor. Vanligtvis via e-post om kunden har en e-postadress

Jag tar inte emot kontanter

Om jag ska beställa datorkomponenter för större summor vill jag att kunden sätter in pengar på mitt konto i förskott

Mitt bankgirokonto är 464-3367

PRISER JUST NU

PRIVATPERSONER 395 Kr/t

FÖRETAG 425 Kr/t

PENSIONÄRER 355 Kr/t

STUDENTER 325 Kr/t

SENIORNET 335 Kr/t

(Resekostnaden för hembesök inom Sundvallsområdet är 50 Kr)